Facaderenovering og beton i Aalborg

Facaderenovering er en vigtig proces, der giver bygninger et nyt liv ved at forny og forbedre deres udvendige udseende og strukturelle integritet.

Overvejer du en facaderenovering? Når du vælger vores facadeprogram kan du være sikker på at du ikke skal male din facade de næste mange år. Med vore facade program sliber du for en grøn/ alge belagt facade da vores facade program er specielt udviklet til det danske klima. Når du skal have malet dine vinduer og din træbeklædning kan du også her i ro og mag kontakte Hasseris Maleren vi bruger kun de bedste produkter. I begge tilfælde renser og vasker vi altid grundig inden vi på begynder malerbehandlingen.

Vil du høre mere?

Facaderenovering er en vigtig del af at holde et bygningsejendom i god stand. Det kan være nødvendigt at renovere facaden for at beskytte bygningen mod skader fra vejr og vind, og for at bevare ejendommens estetiske udseende. Derudover kan en renovering af din facade også øge ejendommens værdi og øge lejernes tilfredshed. Der findes flere forskellige metoder til facaderenovering, såsom maling, pudsning og montering af nye klinker. Det er vigtigt at vælge den rette metode, der passer til bygningens alder og konstruktion. En professionel renovering af din facade kan forlænge bygningens levetid og give et flot udseende i mange år frem.

Vi tilbyder også anden slags udvendig marlerarbejde, samt indvendig-  og udvendig maling af vinduer og døre.

Kontakt os i dag for et tilbud på facaderenovering

Kontakt os på 26 14 70 95 og lad os snakke om din facade, dine vinduer og din træbeklædning.