Firmaprofil

Maler i Aalborg, Blokhus, Hals, Hjørring og Nordjylland

Hos Hasseris Maleren er vi et erfarent malerfirma i Aalborg, Nordjylland, med mange års erfaring indenfor malerbranchen. Vi er alle uddannede malere og vi går højt op i kvaliteten. Når du kontakter Hasseris Maleren kan du derfor være sikker på at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, vi er nemlig et ærligt og professionelt malerfirma, som udfører alle former for maleropgaver. Med vores ekspertise bliver intet overset og alle malerfaser bliver gennemgået med dig, så du er med på hvad der skal ske og hvornår det sker.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Som medlem af Danske Malermestre er det din garanti for at vi lever op til de krav, der bliver stillet til en maler. Vi er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, som har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. 

Du kan læse mere og Danske Malermestres garantiordning her.

Vi overholder alle aftaler

Alle vores aftaler overholdes og det færdige resultat vil altid blive leveret til den aftalte tid. Som kunde hos os vil du altid være i fokus og blive hørt. Vi lytter til dine ønsker og drømme, og kommer gerne med gode råd, til hvordan vi bedste kan udfører opgaven. VI gøre alt for at komme frem til det bedste slutresultatet som du kan nyde det i rigtig mange år. 

Ring til os på 2614 7095 og få et uforpligtende tilbud. Vi svarer indenfor 24 timer og tilbudet får du indenfor en uge.