Loft, vægge og gulve

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen herunder og vi ringer eller skriver til dig hurtigst muligt.

Vi maler dine lofter, vægge og gulve.

Skal du have malet lofter, vægge og gulve? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hasseris Maleren, maler vi både dine lofter, vægge og gulve, og vi maler dem i lige den farve du gerne vil have. Vi tager os både ad spartling af dine vægge, samt opsætning af tapet, filt og væv. Efter spartlingen, vil dine vægge og lofter altid fremstå flotte og glatte, så de er klar til den næste fase i malerarbejdet.

Professionel Maler

Vi er et ærligt og professionel malerteam i Aalborg

Kvalitets Resultater

Vi er eksperter i malerprodukter og viden om faget og deler gerne ud af denne erfaring

Top Service

Stort fokus på service til vores kunder og overholder altid aftaler

Vi arbejder også med microcement

Med tiden er det blevet mere moderne med det rå look på væggene. Men det rå look indblandet med en metallic farve er også her begyndt at snige sig ind under huden på folk. En farvet væg kan hurtigt give nyt liv til et rum man måske synes ser lidt kedeligt ud. Med microcement kan dine gulve og lofte også få det lækre rå look. 

Har du brug for vejledning til hvilken microcement farve ville passe bedst til dit rum? Så ring til os i dag på 26 14 70 95 og vi kommer ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Uforpligtende tilbud

Udfyld formularen eller ring til mig

Søger du en professionel maler i dit område? Vi tilbyder topkvalitets malerarbejde til både private og erhverv. Vores team består af erfarne og dygtige malere, der er klar til at give dit hjem eller din virksomhed et friskt og nyt udseende. Vi arbejder med alle typer af malerarbejde, lige fra mindre reparationer til fuldstændige omdannelser. Kontakt os i dag for et tilbud og lad os hjælpe med at forvandle dit hjem eller din virksomhed.