Udvendigt malerarbejde

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen herunder og vi ringer eller skriver til dig hurtigst muligt.

Vi tager os af alt det udvendige malerarbejde

Vi maler alle former for udvendig maling. Så om du skal have malet dit sommerhus eller dit hegn, står vi klar til at påtage os opgaven. Vi maler nemlig både for private såvel som for erhvervskunder og ingen maleropgave er nemlig for små eller store til os. Vi køre med en god og høj effektivitet og kvaliteten hos os er altid i top. Du kan være sikker på at når du vælger Hasseris Maleren til din udvendig maling, vil du stå med et flot slutresultat der vil holde i mange år.

Professionel Maler

Vi er et ærligt og professionel malerteam i Aalborg

Kvalitets Resultater

Vi er eksperter i malerprodukter og viden om faget og deler gerne ud af denne erfaring

Top Service

Stort fokus på service til vores kunder og overholder altid aftaler

Facade Program

Med et facade program hos os, kan du være helt sikker på at din facade ikke skal males igen de næste mange år. 

Vores facade program er specielt udviklet til det danske klima og på den måde slipper du for at få en grøn/algebelagt facade, de næste mange år. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder med facade og beton her.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om vores facade program? 

Så ring til os i dag på 2614 7095, så besvarer vi dine spørgsmål eller kommer med et uforpligtende tilbud.

Uforpligtende tilbud

Udfyld formularen eller ring til mig

Søger du en professionel maler i dit område? Vi tilbyder topkvalitets malerarbejde til både private og erhverv. Vores team består af erfarne og dygtige malere, der er klar til at give dit hjem eller din virksomhed et friskt og nyt udseende. Vi arbejder med alle typer af malerarbejde, lige fra mindre reparationer til fuldstændige omdannelser. Kontakt os i dag for et tilbud og lad os hjælpe med at forvandle dit hjem eller din virksomhed.